pátek 28. října 2016

Centrum Ostravy 2


Taková rychlá procházka v centru.


Za 16 měsíců v Ostravě jsem ještě nestihla navštívit žádné muzeum a ani jediný z obchodů v této lokalitě...
Jak já to dělám...


Jo, už vím.... děti, děti, děti...a zase děti...










4 komentáře:

  1. Amélie milá, jsem původem Ostravačka a centrum jsem navštěvovala tak jednou až dvakrát ročně... a ani teď si nepamatuju na nějaké muzeum v centru. Snad když byla nějaká zajímavá expozice na Černé louce. Ostrava naštěstí není jen centrum a Vy jste (i pro mě) pro mě objevila tolik úžasných míst a zajímavých lokalit, které jsem prostě "musela vidět" nebo se na to chystám. Tak nebuďte smutná, muzea Vám neutečou :-) Ale když vyjde slunko, vezměte foťák a zajeďte do Poodří a na rybníky. Je to tam teď fantasticky barevné, budete nadšená, to jsem si jistá :-)
    Pošlu Vám pár obrázků na mail,
    mějte se hezky, moc zdravím,
    Monika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už se do přírody a na rybníky moc těším, ale nějak mi to ne a ne vyjít, pořád je něco důležitějšího (než já), ale doufám, že pár podzimních fotek ještě stihnu ulovit.

      Vymazat
  2. Moc krásné fotky ! Miluji své rodné město.... Ostrava je prostě nádherná! :-) A vřele doporučuji muzeum ve Staré radnici na Masarykově náměstí... už jen vstup je fantastický. Prosklená podlaha a pod ní pozůstatky původního osídlení - vykopávky .... Zdravím a foťte -foťte - foťte!!! Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To muzeum zní zajímavě, už teď mě to láká, díky za tip.

      Vymazat

Prosím anonymy o nějaký podpis. Ať vím s kým mám tu čest. Děkuji.

Oblíbené příspěvky

Seznam blogů

Počasí