pondělí 17. října 2011

Listy na zdi

Poslední 3 dny se snažím chodit bez hole.

Včera jsem obešla 3x náš dům ....

......a dnes jsem si vyšla ke zdi našeho souseda.

Zatím zůstávám na 11-12 tabletkách denně na bolest, ale už začínám zase vypadat jako mladá žena, nikoliv jako stará babička pajdající o dvou francouzských holích.... :-P

A jsem Bohu vděčná, že mi dal druhou šanci na život....

7 komentářů:

  1. Podzim je nádherná pastva pro oči, když listí všelijakých stromů a rostlin dává na odiv své barvy slunečnému dni. Pošmourno a lezavo až tolik nemusím mít, i když i to má jistou nostalgickou krásu.
    Hezké snímky.

    OdpovědětVymazat
  2. Máte moc šikovné oko na fotografování. A tyhle podzimní fotky jsou nádherné. U nás máme kolem řeky vysázené javory. Mám ráda, když se na podzim promění jejich koruny díky vybarvenému listí v obří kytice. Škoda jen, že jim ta krása vydrží jen pár dní.
    P. S. A napište, jak dopadl chlebík

    OdpovědětVymazat
  3. Zvlášť první fotka je krásná.

    OdpovědětVymazat
  4. Koukám, Amálko, nový blog. Tak mu přeju do vínku hodně návštěv a komentíků.

    OdpovědětVymazat
  5. Amélko, já tě nestíhám dočítat :-). Kdy to prosímtě všechno zvládáš? Nejsou tam u vás nějaké delší dny než u nás? Mám ráda podzimní zbarvené listí, mám ráda podzim celkově a těší mne, že (ač pomalu), tak že se tvůj stav lepší. Moc moc přeju, ať tu hůl můžeš brzo odložit.

    OdpovědětVymazat
  6. Přísavníky na podzim dokáží s barvami úplná kouzla, někdy to je jak ohňostroj ty barvičky. jen ten následný úklid na zahradě je už horší :-(

    OdpovědětVymazat

Prosím anonymy o nějaký podpis. Ať vím s kým mám tu čest. Děkuji.

Oblíbené příspěvky

Seznam blogů

Počasí