úterý 27. prosince 2011

Je libo pivo?


Dnes jsme měli návštěvu.


Po jistých zkušenostech nesnáším pivaře.


Přežila bych u partnera jedno pivo za měsíc... ale víc už asi ne...


A nepřemlouvejte mne, že je to "zdravé"....
...stejně se nenechám....


Tyhle dýchánky opravdu nemusím....


16 komentářů:

  1. Jednou za měsíc, to je trochu málo, spíše občas po dobrém obědu tuky spláchnout.
    Vidím, že sis dnes užila. Ale neměli by ty značky míchat, každej kus jiná ves. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Pátky a soboty jsou manželovy hospodské dny...5-7 piv za jeden večer je normál...už mě to taky nebaví

    OdpovědětVymazat
  3. OBČAS? A co to znamená občas? Jednou za týden? Za dva? Každý den? Je nechutné poslouchat opilecké nevkusné řeči, slýchat 15 let každý týden to samé...které pivo, jaké značky jsem pil, kde jsem ho koupil, kolik kousků jsem dal.... a ještě horší věci...
    Nechutná zábava. Já jim to neberu, ale moje domácnost tohle za 2 roky zažívat nebude. :-P

    OdpovědětVymazat
  4. Mě pivo děsně smrdí. Jsem moc ráda, že můj manžel ho nepije. Dá si ho opravdu velmi velmi vyjímečně, odhaduji to tak na 3 piva za rok a to více méně z donucení okolností. My si spolu raději občas pochutnáme na dobrém víně.

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že problém nebude ani tak v pivu:-) Pivo se dá pít i jinak, než že člověk u toho vede přihlouplé řeči:-) Bohužel toho asi nejsou "tvoji" pivaři schopni...

    OdpovědětVymazat
  6. Na mně by pivovary asi taky nezbohatly. Dvě piva jednou týdně v hospůdce u karet. Jinak jsem spíš na čaj či minerálku.
    Nejsem pivař, ale taky bych během večera nemíchal různé značky piv. Ale u vás se asi nepilo na žízeň, to byl asi degustační večírek. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já piji pivo na chuť po jídle pokud se k němu hodí a jen ho mlčky vychutnávám. Můj děda byl hospodskej. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Odpor k pivu chápu. Jsem z Plzně a kdo nepije v Plzni pivo, je vlastně divnej. Jasně, přeháním, ale na každé rodinné sešlosti mi celé příbuzenstvo cpalo pivo, ale smůla, dodneška mi nezachutnalo a jsem v naší rodině jediná. Pivo je prostě hořký... Manžel měl rád čaj a chodí do čajovny, tudíž si nedokážu představit, že bych vedle sebe měla nějakého pivního násosku.

    OdpovědětVymazat
  9. Záleží na tom, kdo pivo pije..jestli burani nebo intelektuálové... a samozřejmě na množství. Při větším se z těch druhých stejně vždycky stanou ti první.

    OdpovědětVymazat
  10. já piju pivo ráda, v přiměřeném množství.a rozhodně se nepovažuju za násosku :) a některá česká jídla (vepřoknedlo, svíčková)si bez něj pomalu nedovedu představit...
    Veronika

    OdpovědětVymazat
  11. Veroniko, jasně... občas JEDNO...k jídlu...bych u partnera přežila.... Mně to nechutná. Nesnáším nechutné, oplzlé ožraly. :-P

    OdpovědětVymazat
  12. Shari, Ty jsi to úplně vystihla!!! Skvěle napsáno.

    OdpovědětVymazat
  13. Můj muž je pivní otrok. Ne že by se opíjel, to ví, že kvůli alkoholikovi jsem se rozvedla, nicméně jeho všechen volný čas je podřízen pivu, všechny víkendy, v zimě v létě.Bohužel se i pivu podřizují nákupy. Prostě nejdřív pivo a pak teprve to ostatní. Nebere nějak v potaz to, že pivem se nedá ani vytírat podlaha, ani mýt nádobí či hlava.A to, že by jsme někdy někam spolu jeli do zahraničí? Nebude přece pít ty srágory co tam za draho prodávají!!! Takže já už jsem alergická na zvuk který vydávají cinkající pivní láhve nebo otevíraná láhev. Jsem alergická na pohled když sedí v křesle a nudí se s lahváčem v ruce. Jsem alergická na slovo PIVO...takže se ti vůbec, ale vůbec nedivím :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlava se s ním nedá umýt, ale dá se použít jako tužidlo. Viděl jsem. :)
      Někteří hráči kuželek si nalejí trochu piva na ručníček, do kterého si pak před odhodem otřou ruku. Koule je pak více "přilepená" v ruce, neklouže z dlaně. Mně tedy stačí houbička s vodou, která je na stojanu s koulemi. Asi nemám tak malou ruku, abych musel "lepit".
      Pivo lze použít i v kuchyni.
      Jak jsem psal již výše, nejsem žádný pivař, ale i to pivo má své opodstatnění. Jen se nesmí přehánět jeho konzumace. Ale to je jako s každou jinou poživatinou.

      Vymazat
    2. Vyčerpávající komentář. Já NIKOMU pivo neberu. Sklenice jednou za čas mi nevadí, ALE....
      Trošku mě mrzí, že PIVO je dlouhé dny nejoblíbenějším článkem na blogu. :-P
      O použití piva jako tužidla jsem slyšela, ale na kuželky neee.

      Vymazat
  14. VendyW, děkuju za pochopení...asi mám alergii na slovo PIVO.

    OdpovědětVymazat

Prosím anonymy o nějaký podpis. Ať vím s kým mám tu čest. Děkuji.

Oblíbené příspěvky

Seznam blogů

Počasí